Contra-expertise voor Particulieren

Een hele zorg minder

U sluit een verzekering af voor uw woning en alles wat erbij hoort en erin staat. Maar het laatste wat u wilt, is gebruik maken van die verzekering. Of nadenken over wat er allemaal mis kan gaan. Waterschade, brand, stormschade, inbraak… U doet er alles aan om zulke dingen te voorkomen, maar wat als u toch schade heeft?

Natuurlijk belt u bij schade uw verzekeringsadviseur of verzekeraar. Of u meldt de schade online. Als de schade ernstig of complex is, stuurt de verzekeraar een schade-expert langs. Die moet dan bepalen of de schade verzekerd is en wat de omvang van de schade is.

Maar hoe weet u of uw belangen in goede handen zijn? Juist nu kunt u wel iemand gebruiken die met u meekijkt én meedenkt. U heeft tenslotte recht op uw eigen schade-expert: een ‘contra-expert’. Die betaalt u niet zelf: contra-expertise valt onder uw verzekeringsdekking. Maak er dus gebruik van!

Wij nemen u zorgen uit handen

BenjaminsContra neemt u veel zorgen uit handen. Wij schakelen met de verzekeringsexpert, schadeherstelbedrijven en leveranciers. Onze bouwkundigen zien niets over het hoofd als het gaat om de schade aan uw woning of garage. En onze contra-experts weten alles van waardebepaling.

Onze contra-experts zijn NIVRE Register-Experts. Het Nederlands Instituut van Register Experts staat voor de kwaliteit van schade-expertise in Nederland. Dat verzekert u ervan dat u krijgt wat wij beloven.

Bel of mail ons

Schakel ons onmiddellijk in bij schade. Dan kunnen wij direct voor u aan de slag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het nemen van moeilijke beslissingen. Daar helpen wij u mee.