Over ons

Van taxaties naar contra-expertise

Het verhaal van BenjaminsContra gaat niet over ons, maar over u. Over particuliere en zakelijke klanten met schade. Het is onze ambitie om met een optimale schadevaststelling ervoor te zorgen dat u de schade en de nare ervaringen zo snel mogelijk achter u kunt laten. En dat u met uw bedrijf zo snel mogelijk verder kan met wat voor u belangrijk is: uw dienst of product, uw klanten en natuurlijk uw medewerkers.

Ons verhaal begint in 1983. Drie ervaren taxateurs en schade-experts wilden zich inzetten voor de belangen en rechten van verzekerden. Als taxateur bepaal je de waarde van gebouwen en wat erin staat – inboedels, maar ook bedrijfsinventarissen, goederen en machines. Voor verzekeringen, zodat er geen discussie ontstaat over wat er was als een brand alles heeft verwoest. Van steeds meer kanten kregen zij de vraag of ze ook als schade-expert hun belangen konden vertegenwoordigen.

Vier decennia later bestaat die behoefte nog onverminderd. En wij staan voor onze ambitie en uw belangen. Wij hebben honderden particulieren en bedrijven bijgestaan met hun schade. We kunnen schade niet voorkomen. Maar we kunnen u wel helpen met een zo vlekkeloos en snel mogelijke afhandeling!

Schade? Wacht niet en bel

Schakel ons direct in bij schade. Dan kunnen wij gelijk voor u aan de slag. Wij helpen u er weer bovenop!