Contra-expertise voor Bedrijven

Zodat u verder kunt

Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw bedrijf: uw klanten en uw medewerkers. Uitdagingen genoeg. Schade is niet alleen heel vervelend, uw bedrijf komt soms ook stil te liggen. Dit is het moment dat u een specialist nodig heeft om uw belangen te behartigen en om u te helpen zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Honderden bedrijven hebben ons al ingeschakeld. Brand in loodsen, fabrieken en kantoren. Blikseminslag met schade aan de elektronica tot gevolg. Brand betekent ook: schade door bluswater, roet en rook. Gelukkig kan veel hersteld worden. Een machine kan sneller weer gebruikt worden, als die schoongemaakt, corrosievrij gemaakt en hersteld (‘gereconditioneerd’) kan worden. Zo vermijd je lange levertijden en verkort je de bedrijfsverstoring.

Verder met uw bedrijf

Als verzekerde is het uw plicht om schade te beperken. Wij weten hoe en helpen u met het nemen van lastige beslissingen. Aarzel daarom niet en schakel ons direct in. Tegelijk met de schademelding bij uw verzekeraar of tussenpersoon. Dan kunnen wij van het begin af aan de informatie verzamelen die nodig is voor de juiste bepaling van de schade.

Wij schakelen met het professionele schadeherstelbedrijf (het ‘reconditioneringsbedrijf’), de verzekeraar en zijn schade-expert. U heeft geen onzekerheid en blijft niet met vragen zitten. Met onze inbreng kan de schade ook sneller worden afgehandeld. Zo kunt u verder met wat voor u belangrijk is: uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten.

Waarom BenjaminsContra?

Wij hebben alle specialisten in huis. Als onafhankelijke NIVRE Register-Experts staan wij voor kwaliteit als het gaat om schadevaststelling. Inclusief advies over schadebeperking. NIVRE, het Nederlands Instituut van Register Experts, laat alleen hoog en permanent opgeleide experts toe. Zo weet u zeker dat u krijgt wat wij beloven.

Wacht niet en bel

Schakel ons direct in bij schade. Dan kunnen wij u optimaal helpen te krijgen waar u recht op heeft: een eerlijke, objectieve schadebehandeling om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn.